MINDFULNESSVANDRING MED ÖVERNATTNING I KOLARBYN

Följ med oss på en härlig skogsvandring med mindfulness tema. Låt dig för en stund släppa alla tider och krav genom att komma ut i naturen och ladda dina batterier.

Under vandringen kommer ni att använda era olika sinnen för att finna ro och hitta energi från naturen. Ett spännande, magiskt men framförallt rogivande sätt att ladda upp sin energi på & att få uppleva naturen på ett annorlunda sätt. Ni kommer få höra, se & reflektera över saker som man i vanliga fall inte tänker på, inte ens när man vanligtvis är i naturen. Efter vandring stannar ni till vid lämplig plats för att avnjuta en vällagad middag. För den som vill kan dagen avslutas med bastubad & ett skönt kvällsdopp i solnedgången. Framåt kvällen väntar de mysiga kojorna där ni tänt upp en brasa i eldstaden för att sedan somna till ljudet av elden.

 

Pris: vuxen 1300 SEK, medlemmar i Svenska Turistföreningen vuxen 1250 SEK.

Datum: Denna tur genomförs på fasta datum under sommar säsongen men är även möjlig att boka vid andra datum vid minst 4 deltagare. 2017 27 maj, 28 juni, 19 juli, 9 augusti & 16 september.

Tid & plats: Incheckning i Kolarbyns reception kl 14.00. Kolarbyn har ingen bemannad reception, men en värd möter upp er vid incheckningen. Vid incheckningen får ni en guidad rundvandring för att få instruktioner om hur allt fungerar och vart man hittar allt. Ni har tillgång till kolarkojan från kl 14.00 ankomstdagen till kl 12 avresedagen. Turen börjar 15.00 och vi kommer att vara tillbaka i Kolarbyn runt 19 tiden.

Deltagare: Max 10 deltagare, Min 4 deltagare.

Ingår i priset: Mindfulness vandring, logi i kolarkoja. Middag ute i skogen vid lägerelden, ekologisk frukost utomhus till självservering som ni själva tillagar över elden. Tillgång till flytande bastu i 2h (delad & tänds själv). Ved att hugga för att elda med, färskvatten att hämta ur källan, tillgång till grillplatser, primitiv köksutrustning för matlagning över eld, diskmöjligheter i bäcken, sopsortering, tillgång till sittplatser i Storkojan (om ej bokad).

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, sovsäck, kudde, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED