ÄVENTYR I SKOGSHUGGARKOJA

Längst inne i Kolarbyn väntar en genuin skogshuggarkoja med 2 dubbelsängar. Stugan är liten, men här finns ett bord och gott om plats för fyra personer som vill ha lite extra lyx och allt inkluderat.

I vår mysiga Skogshuggarkoja sover ni gott på luftmadrasser och fårskinn, framför eldstaden och njuter av friheten att vara tillsammans. Runt knuten väntar blåbärsskogen där ni kan vandra i naturen och njuta av skogens tystnad. Här finns flera sjöar med fina solnedgångar att välja mellan och under dagen finns möjligheten till uppfriskande skogspromenader. När ni blir hungriga så har ni vid incheckningen fått en middagskorg med mat och dryck. Avsluta kvällen med ett rofyllt bastubad i vår flytande bastu. Vakna upp till fågelsång, frukost i det fria och oändliga skogar att upptäcka.

Pris från:
1.350 SEK/person och natt

Tid & plats: Incheckning i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00. Kolarbyn har ingen bemannad reception, men en värd möter upp er vid incheckningen. Vid incheckningen får ni en guidad rundvandring för att få instruktioner om hur allt fungerar och vart man hittar allt. Ni har tillgång till skogshuggarkojan från incheckningen ankomstdagen till kl 10.30 avresedagen.

Deltagare: För 4 personer, paketet kan självklart bokas för 2 vuxna och 2 barn.

Ingår i priset: Logi i Skogshuggarkojan, lyxig middag i picknick korg dag 1, ekologisk frukost att själv tillaga över elden. Lunch och middag från vårt skogsskafferi, tillgång till flytande bastu i 1,5 h (delad & tänds själv). Ved att hugga för att elda med, stearinljus, tändstickor, färskvatten att hämta ur källan, tillgång till grillplatser, primitiv köksutrustning för matlagning över eld, diskmöjligheter vidi bäcken, sopsortering, tillgång till sittplatser i storkojan.

Boende: Dubbelsäng i timmerstuga, för 4 personer.

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, sittunderlägg, ficklampa, powerbank, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED