Bo i kolarkoja på vintern

Under 2021 erbjuder vi tyvärr ingen logi i Kolarbyn vintertid. Vi tar bara emot gruppbokningar som abonnerar.
Att bo i de mysiga kolarkojorna på vintern är en härlig och annorlunda upplevelse där ni garanterat får en udda och unik vistelse i naturen. Här följer viktig information som du behöver veta om övernattning vintertid i Kolarbyn.

Under vintersäsongen tar vi bara emot gäster på fredagar och lördagar och du kan stanna till på söndagen.

För att övernattningen skall bli en bra upplevelse så ingår sovsäckar i alla bokningar under vintern. Självklart somnar ni till den sprakande elden i eldstaden som finns i kojorna.

Ved till kojorna och matlagning hugger man själv och ingår i logi priset.

Frukost går inte att boka under vintern då vi inte har frostfritt köksutrymme. Vi rekommenderar att ni tar med egen frukost och förvarar den i kylbox som isolerar och hindrar varorna från att frysa.

Mat till middagar/luncher tas med på samma sätt som frukosten men kan även köpas i Skinnskatteberg för att sedan direkt tillagas över öppen eld. Matlagningsutrustning finns att låna.

Dricksvatten finns i bäcken som inte fryser på vintern och ni får en plastdunk att förvara i kojan där ni eldar och det är varmt och frostfritt. Det går även bra att smälta snö för matlagning, kaffekokning m.m.

Ta med varma kläder och torrt ombyte till kvällen när ni ska sova, även rejäla och varma kängor eller vinter stövlar är att rekommendera.

Ta med en handduk och badkläder och njut av vår vinterbastu med isvak. Meddela oss någon dag innan om du vill bada isvak, så vi hinner såga upp en vak åt er.

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED