TURSKIDÅKNING PÅ TRÄSKIDOR MED ÖVERNATTNING I KOLARBYN

Total frihetskänsla! Vart du än vänder dig ligger det vit gnistrande snötäckt natur med härliga vidder. Solen gassar och värmer gott på kinderna, det är en rofylld och harmonisk känsla som kommer fram inom dig. Magiskt är ordet!

Du tar dig fram i den vitklädda skogen och ljudet av skidorna som skär genom den lätta snön är som healing för själen. Du tar dig fram för egen maskin och känslan av att vara ett med naturen är total. Härlig mat tar vi med oss och tillagar tillsammans ute i skogen och vi kommer att ta oss till härliga platser med magiska vyer. Ni kommer att under turen få tips och råd om vildmarksliv som t ex hur man gör upp eld vintertid, ni kan även ha chansen att se vilt och se spår av vilt, då vi rör oss nästan ljudlöst fram i skogen.

 

Pris: vuxen 1450 SEK, medlemmar i Svenska Turistföreningen vuxen 1400 SEK.

Datum: Denna tur genomförs på fasta datum under vinter säsongen. Datum för vintern 2018 är ännu inte fastställt. Även möjlig att boka vid andra datum vid minst 4 deltagare.

Tid & plats: Incheckning i Kolarbyns reception kl 09.00. Ni har tillgång till kolarkojan från kl 09.00 ankomstdagen till kl 12 avresedagen. Turen börjar 10.00 och vi kommer att vara tillbaka i Kolarbyn runt 15 tiden på eftermiddagen. Kort rundvandring i byn sker vid incheckningen.

Deltagare: Max 10 deltagare, Min 2 deltagare.

Ingår i priset: Guide, skidtur med träskidor & stavar att låna, logi i kolarkoja, uppblåsbart liggunderlag och fårskinn att sova på, lunch ute i skogen vid lägerelden (frukost & middag medtages själv). Tillgång till bastun i 2h nere vid Skärsjön (delad bastu & tänds själv). Ved, stearin & värmeljus, tändstickor samt lån av enklare köksutrustning ingår också i priset.

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för att vistas utomhus kalla vinterdagar, sovsäck, kudde, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks. OBS! Ta med varma och rejäla vinterkängor, detta för att vi skidar obanat i djup snö och att skidbindningen ska passa på bästa sätt.

Tillval: Hyr sovsäcksutrustning, sovsäck, resekudde och sovsäckslakan för 150 SEK

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED