VILDMARKSRITTEN VINTER MED ÖVERNATTNING I KOLARBYN

Ett härligt, fartfylld och rogivande aktivitet. I upplevelsen ingår en övernattningar i mysig kolarkoja med öppen eldstad och där man sover på fårskinnsfällar, ridtur på islandshästar samt vildmarkslunch i naturen.

Vart du än vänder dig ligger naturen täckt med vit gnistrande snö. Vilka härliga vidder, solen gassar och värmer gott på kinderna, det är en rofylld och harmonisk känsla som kommer fram inom dig. Magiskt är ordet! Att följa med på en ridtur i bergslagskogarna är ett fartfyllt och roligt sätt att uppleva vår storslagna natur. Under turen får ni ta er fram på hästryggen genom skog & mark och upptäcka många härliga och unika platser på er väg. Vid någon lämplig skogssjö stannar vi till för att äta en härlig lokalproducerad lunch i vildmarkens tecken. Efter kaffe och kaka fortsätter vi färden hem för att senare på kvällen gå ner till den flytande bastun i Skärsjön för ett härligt avkopplande avslut på dagen.

Pris: vuxen 1900 SEK & barn 1600 SEK, medlemmar i Svenska Turistföreningen vuxen 1850 SEK & barn 1575 SEK.

Datum: Datum för vintern 2018 är ännu inte fastställt. Ridningen är även möjlig att boka vid andra datum vid minst 4 deltagare.

Tid & plats: Ni kan välja att lägga till en natt eller övernatta dagen innan ridningen eller att göra övernattningen efter ridningen. Vill ni övernatta dagen innan sker incheckning i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00, vill ni övernatta efter ridningen sker incheckning på lördagen kl 09.30. Ni har tillgång till kojorna till kl 12 avresedagen. Turen börjar på lördagen vid 10.00 och slutar ca 16.00, Ni åker med egna bilar ca 10 minuter från Kolarbyn till där vi ska rida.

Deltagare: Max 8-10 deltagare. Åldersgränsen är från 10år och maxvikten är 90kg för att kunna rida på hästarna.

Ingår i priset: Ridtur med islandshästar, logi i kolarkoja, uppblåsbart liggunderlag & fårskinn att sova på, lunch dag under ridningen, tillgång till den flytande bastun i 2h (delad & tänds själv). Kort rundvandring i Kolarbyn vid incheckning. Övriga måltider ordnar ni med själva, matlagningsutrustning för tillagning över elden finns att låna.

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer.

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla vinterdagar, sovsäck, kudde, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks.

Tillval: Hyr sovsäcksutrustning, sovsäck, resekudde och sovsäckslakan för 150 SEK

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED