ROMANTISKT ÄVENTYR I KOLARKOJA

Fira kärleken med en annorlunda upplevelse i Bergslagens vackra natur. I en skogsglänta vid Skärsjöns strand väntar en mysig kolarkoja på sällskap.
Koppla bort vardagen för en stund tillsammans och låt skogen väcka det naturliga äventyret inom er. I en egen kolarkoja sover ni gott i sovsäckar på fårskinnskinnsfällar i ljuslyktans sken framför den sprakande eldstaden. Här finns fina möjligheter till uppfriskande skogspromenader. När ni blir hungriga har ni sedan tidigare fått en picknick korg fylld med smakfull mat och dryck. Efter en härlig måltid i det fria kan ni tända bastun nere vid sjön och ta ett månskensdopp under stjärnorna i Skärsjöns klara vatten. Dagen efter gör ni i ordning frukost direkt över elden.


Pris:
1320 SEK/person

Datum: Detta paket kan bokas 27 april till 11 november 2018 och 15 april till 18 November 2019

Tid & plats: Incheckning i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00. Kolarbyn har ingen bemannad reception, men en värd möter upp er vid incheckningen. Vid incheckningen får ni en guidad rundvandring för att få instruktioner om hur allt fungerar och vart man hittar allt. Ni har tillgång till kolarkojan efter incheckningen ankomstdagen till kl 11 avresedagen.

Deltagare: För 2 personer

Ingår i priset: Logi i kolarkoja, viltmiddag i picknick korg, ekologisk frukost utomhus som ni själva tillagar över elden, tillgång till flytande bastu i 2h (delad & tänds själv), sovsäckar, resekudde, isoppslakan och kuddvar väntar på dig när ni kommer. Ved att hugga för att elda med, stearinljus, tändstickor, uppblåsbart liggunderlag och fårskinn att sova på, färskvatten att hämta ur källan, tillgång till grillplatser, köksutrustning för matlagning över eld, diskmöjligheter i bäcken, sopsortering, tillgång till sittplatser i storkojan.

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer (barn upp till 4 år kan bokas till och delar då middagen med de vuxna och barn 5-11år bokas med middag i korgen)

Extra natt: Lägg gärna till en extra natt för att verkligen hinna njuta av varandra och Kolarbyn. 

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, ficklampa, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED