Hitta till Kolarbyn

Med tåg och buss till Kolarbyn
Tågstation finns i Skinnskatteberg, ca 4km. De flesta väljer dock att ta tåg till Köping och sedan buss till Skinnskatteberg. Vilket som går fortast beror på varifrån ni reser.

Från Stockholm/Västerås/Köping
Tag tåget från Stockholm till Köping, byt till anslutande buss nr 550 till Skinnskatteberg. Det är billigast att köpa hela resan inklusive buss på en och samma biljett innan du börjar din resa. Total restid från Stockholm är c:a 2 timmar och 20 minuter.
Här kan du köpa din tågbiljett

Från övriga destinationer
Skinnskatteberg kan även nås direkt med tåg (Tåg i Bergslagen) via Örebro/Hallsberg, Avesta-Krylbo eller Fagersta och andra städer. Skinnskattebergs buss- och tågstation ligger ca 4 km från Kolarbyn. Det är enkelt att gå de 4 km som återstår, men har man mycket packning kan det kännas långt. Här är en länk till en karta där vi ritat in vägen att gå från samhället till Kolarbyn om ni väljer att gå.
Vandra till Kolarbyn Eco Lodge

Till fots
Om ni kommer med buss 550 på sträckan Köping-Skinnskatteberg kan ni välja att kliva av vid Folkhögskolan (1km) och sedan gå den sista biten, fråga chauffören om ni är osäkra på vart ni ska gå av bussen. Ni kan även beställa en taxi från tågstationen till Kolarbyn om ni behöver detta +46222-10040.
Du kan också ta buss nummer 56 från tågstationen och gå av vid hållplatsen SKÄRSJÖN. Observera att det endast är ett fåtal avgångar med denna buss. En eventuell avgångstid som passar tid för incheckning, är 13:25.

Med bil till Kolarbyn
Kolarbyn ligger ca 4 km sydost om centrala Skinnskatteberg, längs med riksväg 233. Det är skyltat Kolarbyn från väg 233. Gratis parkering finns vid Kolarbyn.
Länk till Google Maps
GPS-koordinater:
N59.807423°, E15.728699°