Kolarbyns öppettider

Incheckning: Tid för incheckning är mellan kl 14.00-14.45. Under denna tid checkar vi in er och visar er var ni ska bo. Vi rekommenderar att ni anländer så tidigt som möjligt mellan 14.00-14.45 för att få er koja, då kan ni börja boa in er före rundturen. Oftast startar den Svenska rundturen kl. 15.00 och kl.15.45 startar rundturen på Engelska.
Ni får då en rundvandring av oss där vi förklara var allt finns och hur det fungerar i Kolarbyn. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Anländer kl. 15.00 får du vänta tills efter engelska turan för att få din koja.

Viktigt att veta är att vi har inte möjlighet att checka in er efter kl. 16.00 då vi inte har någon personal på plats på kvällen eller natten. Men vi möts igen på morgonen vid 10.00.
Ni behöver ha checkat ur kojorna och ha ätit klart frukosten, diska och göra morgonbestyren senast vid utcheckning 11.00.

Utcheckning på avresedagen: senast klockan 11.00

Sommarsäsong: April till november (oftast ingen incheckning på lördagar eller söndagar)

Vintersäsong: November, december, februari och mars. Under februari till mars kan du boka in dig som grupp, fler än 15 personer, eller i vår ombonade Skogshuggarkoja. Vi har även företag som abonnerar hela Kolarbyn under denna period.

All tillgänglighet och öppna dagar ser du enkelt i vårt bokning (knapp hittar du överst på sidan)

Hoppas att vi snart möts i Kolarbyn Eco Lodge!
Undrar du något får du gärna maila mig på malin ”at” kolarbyn.se

Varmt välkommen hälsar Malin Bruce med personal, praktikanter och volontärer!

För inspiration och senaste nytt, följ oss på Facebook och Instagram eller en mer personlig blogg från insidan som snart är klar: Before doors – Nature was called home.

BOKA BOENDE