ROMANTISKT ÄVENTYR I TIMMERSTUGA

Längst inne i Kolarbyn väntar en genuin timmerstuga med mjuk dubbelsäng på sällskap. Stugan är liten, men här finns gott om plats för två personer som vill rå om varandra. Låt skogens fridfulla tystnad väcka den naturliga kärleken inom er.

I vår mysiga timmerstuga sover ni gott framför eldstaden och njuter av friheten att vara tillsammans. Runt knuten väntar blåbärsskogen där ni kan vandra i naturen och njuta av skogens tystnad. Här finns flera sjöar med fina solnedgångar att välja mellan och under dagen finns möjligheten till uppfriskande skogspromenader. När ni blir hungriga så har ni vid incheckningen fått en middagskorg med mat och dryck. Avsluta kvällen med ett rofyllt bastubad i vår flytande bastu. Vakna upp till fågelsång, frukost i det fria och oändliga skogar att upptäcka.

Pris:
1495 SEK/person

Datum: Detta paket kan bokas under sommarsäsongen 27 april till 4 november.

Tid & plats: Incheckning i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00. Kolarbyn har ingen bemannad reception, men en värd möter upp er vid incheckningen. Vid incheckningen får ni en guidad rundvandring för att få instruktioner om hur allt fungerar och vart man hittar allt. Ni har tillgång till timmerstugan från incheckningen ankomstdagen till kl 11 avresedagen.

Deltagare: För 2 personer

Ingår i priset: Logi i timmerstuga med dubbelsäng, täcke samt kudde och sängkläder ingår, viltmiddag i picknick korg, ekologisk frukost utomhus som ni själva tillagar över elden, tillgång till flytande bastu i 2h (delad & tänds själv). Ved att hugga för att elda med, stearinljus, tändstickor, färskvatten att hämta ur källan, tillgång till grillplatser, primitiv köksutrustning för matlagning över eld, diskmöjligheter i bäcken, sopsortering, tillgång till sittplatser i storkojan.

Boende: Dubbelsäng i timmerstuga för 2 personer (barn upp till 12år kan bokas till efter kontakt med oss)

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED