Loading...
Aktivitet-VILDMARKSRITTEN-SOMMAR 2018-04-06T16:51:39+00:00

VILDMARKSRITTEN SOMMAR MED ÖVERNATTNING I KOLARBYN

Ett härligt och rogivande 2 dagars paket. I upplevelsen ingår en övernattning i mysig kolarkoja med öppen eldstad, ridtur på islandshästar dag 2, samt vildmarkslunch i naturen. Det ingår även ekologisk frukost som man själv gör i ordning över öppen eld och tillgång till flytande bastu.

En ridtur i bergslagskogarna är ett fartfyllt och roligt sätt att uppleva vår storslagna natur. Under turen får ni ta er fram på hästryggen genom skog & mark och upptäcka många härliga och unika platser på er väg. Vid någon lämplig skogssjö stannar vi till för att bli serverade en härlig lokalproducerad lunch i vildmarkens tecken. Efter den goda lunchen fortsätter vi färden hem för att senare på kvällen gå ner till den flytande bastun i Skärsjön för ett härligt avslut på dagen.

Pris: vuxen 1950 SEK & barn 1550 SEK

Datum: Denna tur körs på fasta datum 2018. 9-10 juni, 15-16 juni, 13-14 juli, 4-5 augusti och 6-7 oktober
”Turen är även möjlig att boka vid andra datum vid minst 4 deltagare.

Tid & plats: Ni övernattar innan ridningen. Vill ni övernatta ytterligare en natt går det. Incheckning sker i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00. Ni har tillgång till kojorna till kl 11 avresedagen. Turen börjar på dag 2 vid 10.00 och slutar ca 16.00, Ni åker med egna bilar ca 10 minuter från Kolarbyn till där vi ska rida.

Deltagare: Max 8-10 deltagare. Åldersgränsen är från 10år och maxvikten är 90kg för att kunna rida på hästarna.

Ingår i priset: Ridtur med islandshästar, logi i kolarkoja, sovsäckskitt (istoppslakan, resekudde, örngott) uppblåsbart liggunderlag och fårskinn att sova på, lunch under ridningen, tillgång till den flytande bastun i 2h (delad och tänds själv). Kort rundvandring i Kolarbyn vid incheckning. Frukost att tillaga själv över elden. (Middagen ordnar ni med själva, matlagningsutrustning för tillagning över elden finns att låna).

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer. (extrabädd för barn under 12 år kan bokas)

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, sovsäck, kudde, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks.
Vid ridturen tillhandahålls ridhjälm och begränsat antal säkerhetsvästar.
Vi börjar vi med att hämta in hästarna och var och en borstar och sadlar sin häst. Om man är ovan får man hjälp. Beräknad förberedelsetid under turen – 50 min innan turen och 20 min efter.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED