VILDMARKSRITTEN SOMMAR MED ÖVERNATTNING I KOLARBYN

Ett härligt och rogivande 3-dagars paket med två nätter i Kolarbyn. I upplevelsen ingår övernattning i mysig kolarkoja med öppen eldstad, 5h ridtur i skogen på islandshästar dag 2, samt fika och vildmarkslunch i naturen. Det ingår även middag dag 1 och dag 2 och ekologisk frukost som man själv gör i ordning över öppen eld samt tillgång till flytande bastu.

En ridtur i bergslagskogarna är ett fartfyllt och roligt sätt att uppleva vår storslagna natur. Under turen får ni ta er fram på hästryggen genom skog & mark och upptäcka många härliga och unika platser på er väg. Vid någon lämplig skogssjö stannar ni till för att bli serverade en härlig lunch i vildmarkens tecken. Efter den goda lunchen fortsätter vi färden hem för att senare på kvällen gå ner till den flytande bastun i Skärsjön för ett härligt avslut på dagen.

Pris: vuxen 2985 SEK & barn 2150 SEK

Datum: Denna tur körs på fasta datum 2019.  6-8 juni, 16-18 juli, 16-18 augusti, 27-29 september och 4-6 oktober
”Turen är även möjlig att boka på datum som passar er, om ni är minst 4 deltagare.

Tid & plats: Ni anländer dagen innan ridningen. Incheckning sker i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00. Ni har tillgång till kojorna till kl 11 avresedagen. Turen börjar på dag 2 vid 10.30 och slutar ca 15.30, Ni åker med egen bil ca 20 minuter från Kolarbyn till där vi ska rida.

Deltagare: Max 10 deltagare. Åldersgränsen är från 10 år och maxvikten är 95 kg för att kunna rida på hästarna. Du kan följa med på ridturen om du är ovan, men du bör inte vara rädd för hästar.

Ingår i priset: Övernattning i kolarkoja, uppblåsbart liggunderlag och fårskinn att sova på, enklare middag dag 1 och 2 som ni tillgar över elden själva, lunch samt fika under ridturen, tillgång till flytande bastun i 2h (delad och tänds själv). Kort rundvandring i Kolarbyn vid incheckning. Frukost att tillaga själv över elden.

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer.

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, sovsäck, kudde, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks. Vid ridturen tillhandahålls ridhjälm och begränsat antal säkerhetsvästar.
Vi börjar vi med att hämta in hästarna och var och en borstar och sadlar sin häst. Om man är ovan får man hjälp. Beräknad förberedelsetid under turen – 50 min innan turen och 20 min efter.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED