VILDMARKSRITTEN SOMMAR MED ÖVERNATTNING I KOLARBYN

Ett härligt och rogivande 3-dagars paket med två nätter i Kolarbyn. I upplevelsen ingår övernattning i mysig kolarkoja med öppen eldstad, 2h ridtur i skogen på islandshästar dag 2, lunch och middag från vårt köksförråd dag 2 samt  ekologisk frukost som man själv gör i ordning över öppen eld samt tillgång till flytande bastu.

En ridtur i Bergslagsskogarna är ett fartfyllt och roligt sätt att uppleva vår storslagna natur. Under turen får ni ta er fram på hästryggen genom skog och mark och upptäcka många härliga och unika platser på er väg. Kanske stannar vi vid någon lämplig skogssjö där ni vid fint väder kan bada med hästarna. Efter ridturen fortsätter vi färden hem för att senare på kvällen gå ner till den flytande bastun i Skärsjön för ett härligt avslut på dagen.

Pris från: vuxen 2.900 SEK & barn 2350 SEK

Datum: Denna tur körs på fasta datum 2020: 16 -18 juli (fler datum kommer snart)
”Turen är även möjlig att boka på datum som passar er, om ni är minst 4 deltagare.

Tid & plats: Ni anländer dagen innan ridningen. Incheckning sker i Kolarbyns reception kl 14.00-15.00. Ni har tillgång till kojorna till kl 11 avresedagen. Turen börjar på dag 2 vid 10.00, Ni åker med egen bil ca 20 minuter från Kolarbyn till Fors Gård i Riddarhyttan.

Deltagare: Max 8 deltagare. Åldersgränsen är från 10 år och maxvikten är 95 kg för att kunna rida på hästarna. Du kan följa med på ridturen om du är ovan, men du bör inte vara rädd för hästar. (bokar ni en egen tur kan du vara yngre än 10 år)

Ingår i priset: Övernattning i kolarkoja, uppblåsbart liggunderlag och fårskinn att sova på, enklare lunch och middag dag 2 som ni tillagar över elden själva, tillgång till flytande bastun i 2h (delad och tänds själv). Kort rundvandring i Kolarbyn vid incheckning. Frukost att tillaga själv över elden.

Boende: Enkel bädd i kolarkoja för 2 personer.

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, sovsäck, kudde, ficklampa, kamera, kikare, badkläder, handduk, vattenflaska, snacks. Vid ridturen tillhandahålls ridhjälm och begränsat antal säkerhetsvästar.

Vi börjar vi med att var och en borstar och sadlar sin häst. Om man är ovan får man hjälp.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done
Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED