KOLARBYN DIGITAL DETOX FOR TVÅ

Välkommen till lyxiga avslappnade dagar med 2 nätter i kolarkoja för två personer där allt är inkluderat!
Ni behöver inte tänka på planering av mat eller att passa tider. Checka in i Kolarbyn, rulla ut sovsäckarna som väntar er i kojan, lägg er ned ett tag och bara njut. Senare kan ni vandra runt sjön, paddla lite eller bara tända en eld och sitt och mysa.

Vad kan du förvänta dig

Dag 1
Ni checkar in i er mysiga koja där sovsäckar och mumsig matkorg väntar på er. Efter den guidade rundturen gör ni er hemmastadda och kan gå ut i skogen och välja en fin plats att avnjuta middagen på.
Hugg ved och värm upp bastun som står redo den tid ni önskat. Ta plats och hoppa sedan i det blå för att senare somna gott i din sovsäck i eldens sken.

Dag 2
Efter en mysig natt i er koja tar ni kanske ett svalt morgondopp och en sakta promenad genom skogen är det dags för frukost!
Ni hugger er ved, hämtar vatten i bäcken för ert kokkaffe eller te. Kanske steker ni några pannkakor och äter dem med blåbär ni just plockat på väg till bäcken?
Det ni behöver till frukosten hittar ni i vårt köksförråd. Efter morgonbestyren och disken vill ni prova att paddla ut på sjön och fiska eller bada.

När hungern sätter in, tar ni er till vårt skogsskafferi för att fundera på vilken lunch ni ska tillaga.
Naturen är ständigt närvarande och på eftermiddagen håller ni uppsikt över badkarets eld, tills ni önskar avnjuta badet (personalen i Kolarbyn startar elden åt er och ni ser till att den brinner så länge ti önskar få värme i badet, det tar ca 2h att få skön värme)

Kvällens middagsplaner väntar och i kvällningen är det dags att sjunka ned i vår härliga SKOGSBAD som är nedsjunket i grönskan vid kanten av sjön.  Njut av stjärnhimlen och utsikten från badet, har ni tur, får ni höra storlommens ödsliga stämma eka över sjön.
Sov Gott

Dag 3
Frukost och sedan säger vi hej då, för den här gången (utcheckning senast 10.30)

Pris
Från 3.405 SEK per person

Detta ingår i Kolarbyn Digital Detox

 • 2 nätter i kolarkoja
 • Middagskorg, ankomstdagen
 • Lunch och Middag från vårt skogsskafferi
 • Privat bastu 2h
 • Kanot eller Roddbåt
 • Sovsäckar, liten kudde, lakan
 • Handduk
 • Vedeldat badkar, 5-6h
 • Fiskekort
 • Karta för vandring
 • Frukost och tillgång till delad bastu 1,5h ingår i alla bokningar

Tid & plats
Incheckning i Kolarbyns reception kl. 14.00-15.00. Kolarbyn har ingen bemannad reception, men en värd möter upp er vid incheckningen. Vid incheckningen får ni en guidad rundvandring för att ge er en bra start på er vistelse i Kolarbyn. Ni får veta hur det fungerar i Kolarbyn och var ni hittar allt. Ni har tillgång till kojan från kl. 14.00, ankomstdagen till kl. 10.30, avresedagen

Boende
Enkel bädd i kolarkoja eller timmerstuga

Pris från
3.405 SEK/person

Datum
Detta paket kan bokas för två eller fyra personer under maj till oktober

Information om vad som ingår i de olika måltiderna, hittar du HÄR

Det här ingår alltid i logi
Logi i kolarkoja eller Skogshuggarkoja, ekologisk frukost att själva tillaga över elden, tillgång till flytande bastu 1,5h (delad med andra gäster, gästen hugger ved och tänder bastun själv) Ved att hugga för att elda med, stearinljus, tändstickor, uppblåsbart liggunderlag och fårskinn att sova på, färskvatten att hämta ur källan, tillgång till 7 eldstäder och grillplatser, köksutrustning för matlagning över eld, diskmöjligheter vid bäcken och sopsortering. Utedass och möjlighet att tvätta sig i sjön, bäcken eller i primitivt duschrum.

Övrigt
Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kyligt väder, ficklampa eller pannlampa, badkläder, handduk, vattenflaska, Power bank, snacks

Tillval
Detta går att boka till din vistelse (vissa tillval kan redan ingå i ditt paket, vänligen läs i din bokningsbekräftelse) Det finns möjlighet att hyra sovsäck, handduk, kanot och roddbåt
Du kan också boka till: Privat bastu, vedeldat Skogsbad, lunch och middag från vårt skogsskafferi, andra måltider. (Catering, för grupper fler än 14 personer)

Vi får många frågor på mail och telefon och de flesta svaren har vi samlat HÄR

BOKA AKTIVITET

Gästrecensioner

”Stannade tre nätter och lämnade i stort sett aldrig området eftersom det var så lugnt och skönt i kojan eller nere vid sjön. Paddlade kanot, bastade och tände en hel del brasor! Vi kommer garanterat återvända.”
Martin, Sverige

”Fantastiskt att få vara nära naturen och leva enkelt.
Lämnar all stress och bekymmer och fokuserar bara på här och nu.
Göra upp eld, laga mat från skafferiet över öppna lågor, diska nere vid bäcken är så avkopplande. Allt får ta tid.
Malin välkomnar och visar runt och har ordnat så fint.
Rekommendera varmt att stanna minst två nätter och bara njuta.”
Marie, Sverige

”Vi hade en riktigt fin helg här! Mysiga kojor i fin natur. Fina omgivningar! Härligt att båda kunna paddla kanot och bada bastu. Trevligt att laga god mat över öppen eld. Ett resmål vi rekommenderar varmt!”
Linn, Sverige

”Övernattat två gånger. Första gången själva och andra gången med barn. Båda tillfällena var lika härliga. Det är som att tiden står stilla och allt får ta sin tid. Rekommenderas varmt!”
Magnus, Sverige

”Fantastisk miljö, skogsbad och historielektion!”
Jan, Sverige

”Helt underbar och trollsk plats, perfekt för social distansering. Bastu på en vacker sjö med många aktiviteter och magisk atmosfär. Kolmilan tog oss tillbaka i tiden och personalen var riktigt trevliga. -Dit åker vi igen!”
Stina, Sverige

”Vi är vana att vara ute, sova i hängmatta och laga mat. Vi hade sett fram emot att komma hit. Men blev så förvånade över hur lyxigt det känts. Allt finns; Ved, köksutrustning, bastu, allt. Det har verkligen varit fantastiskt”
Jack, Stockholm

”Det var jättekul att bo i en kolarkoja. Smidigt med eldstäder, mat och ved. Mysigt och lyxigt trots att det var ”enkel standard”.”
Rosa, Sverige