FRÅN KOJA TILL SLOTT

Fira kärleken med en annorlunda upplevelse i Bergslagens vackra natur.
Ni får två romantiska och rofyllda äventyr i en resa.

Koppla tillsammans bort vardagen för en stund och låt skogen och omgivningen väcka det naturliga äventyret inom er. I en egen kolarkoja sover ni gott på fårskinnskinnsfällar framför den sprakande eldstaden. Här finns fina möjligheter till uppfriskande skogspromenader. När ni blir hungriga har ni sedan tidigare tilldelats en korg med mat och dryck. Efter en härlig måltid i det fria kan ni tända bastun nere vid sjön och ta ett månskensdopp under stjärnorna i Skärsjöns klara vatten. Efter en god frukost framför lägerelden är det dags för nästa äventyr, nämligen att fara över till den vackra bergslagsmiljön vid Färna herrgård och Spa. Här bjuds ni på riktig lyx i en miljö där ni kan luta er tillbaka och bara koppla av. I Färnaköket lagar man mat med kärlek och respekt för den naturliga råvaran.
Efter lunchen kan ni promenera ner till herrgårdens spa för ett avslappnande bad i deras varma källa. Här finns även inomhuspool och olika sorters bastu. Kvällen avslutas med en trerätters herrgårdsmiddag. Denna upplevelse med både fin natur och två härliga boenden kommer ni garanterat inte att glömma!

Pris
Två nätter, ankomst Kolarbyn mån-, tis- eller onsdag:
2 vuxna i samma koja/dubbelrum 6750:-
1 vuxen i egen koja/enkelrum (bokning tillsammans i grupp) 4080:-

Två nätter, ankomst Kolarbyn tors- eller fredag:
2 vuxna i samma koja/dubbelrum 7150:-
1 vuxen i egen koja/enkelrum 4705:-

Detta paket vänder sig till vuxna. Om ni vill resa med barn rekommenderar vi att ni bokar paketet Romantiskt äventyr med Kolarbyn och sen väljer Färnas Vardagslyxpaket alternativt Färnahelg. Vuxen i egen koja kan endast bokas till om ni är fler än 2 personer i sällskapet.

Datum: Detta paket kan bokas april till november.

Tid och plats: Incheckning i Kolarbyns reception kl 14.00. Kolarbyn har ingen bemannad reception, men en värd möter upp er vid incheckningen. Vid incheckningen får ni en guidad rundvandring för att få instruktioner om hur allt fungerar och vart man hittar allt. Ni har tillgång till kolarkojan från kl 14.00 ankomstdagen till kl 11 avresedagen. Dag 2 börjar ni med lunch på Färna Herrgård vid 12.00 och incheckning sker från 15.00. Ni har tillgång till Spa redan efter lunch.

Deltagare: För 2 personer

Ingår i priset: I Kolarbyn ingår mysig logi i kolarkoja, viltmiddag i picknick korg, ekologisk frukost utomhus som ni själva tillagar över elden, tillgång till flytande bastu i 2h (delad och tänds själv), sovsäcksutrustning (sovsäck, resekudde & lakan). Ved att hugga för att elda med, färskvatten att hämta ur källan, tillgång till enklare köksutrustning för matlagning över eld, diskmöjligheter vår bäck, tillgång till sittplatser i Storkojan.
På Färna Herrgård ingår logi i dubbelrum, frukostbuffé, lunch, 3-rätters middag* samt entré till SPA två dagar.

Boende: I Kolarbyn ingår enkel bädd i kolarkoja för 2 personer, på Färna sker logi i dubbelrum. Är ni ett större sällskap så har vi även vår Familjekoja och vår Skogshuggarkoja som rymmer 4-6 personer.

Övrigt: Vi rekommenderar att du tar med dig vädertåliga kläder och skor, varma kläder för kalla nätter, ficklampa, badkläder, vattenflaska. Du kan även lägga till en extra natt i anslutning till ankomsten till Kolarbyn.

BOKA AKTIVITET

FOTOGALLERI

FOTOGALLERI

OMDÖMEN FRÅN VÅRA GÄSTER

  One of the best things I've done. Excellent place! I will 100 percent returning in the future (hopefully not too distant)!
/av Joe, 2015-06-10

  Jag har rest jorden runt men fick en av de bästa upplevelserna någonsin i kolarbyn. Vackert som en saga…
/av Josefine, 2014-12-08

  Underbart!
Andra vistelsen vid Kolarbyn och lika nöjda denna gång. Alla borde uppleva en åtminstone en natt i Kolarbyn! Jag skriver det motvilligt, eftersom jag skulle vilja ha det för mig själv! Frukosten var värt varenda krona!
/av Wes, 2015-09-28

VI ÄR MÄRKTA MED

VI ÄR MÄRKTA MED